maandag 30 december 2013

Bah! Het huishouden

Helaas is niet iedereen geboren als een enthousiaste schoonmaker/schoonmaakster. Toch moet het eenmaal gebeuren, dus maak het dan zo gemakkelijk mogelijk. Met deze producten wordt het schoonmaken stukken leuker. Ze zijn erg handig in gebruik en zien er bovendien stijlvol uit. Het huishouden doen wordt een feest!







zaterdag 28 december 2013

Trendkleur 2014: Radiant Orchid

Een nieuw jaar betekent een nieuwe trendkleur. Al jarenlang is Pantone dé expert op het gebied van kleuren, dus waarom zouden we niet naar hen luisteren? In 2014 mag u volgens Pantone uw interieur een Radiant Orchid-tintje geven. Oftewel lichtpaars met fuchsia en roze ondertinten. 

Om u een goed beeld te geven van de kleur hebben we het mooist in Radiant Orchid geselecteerd. Wilt u meer van deze kleur, dan is het bord Radiant Orchid van Pantone op Pinterest een goede inspiratiebron. Veel stylingplezier!

Pantone

Scoop Models

Trina Turk







donderdag 26 december 2013

Even lekker luieren

Bent u nog aan het uitbuiken van het kerstdiner van gisteravond? Dan zijn deze relaxte zitters waren aanraders. Film op, voeten omhoog en wat lekkers erbij, met deze fauteuils bent u helemaal klaar voor een ontspannen tweede kerstdag. Gaat u nog op pad? Ook dan zijn deze fauteuils erg aantrekkelijk om aan het einde van de dag op neer te ploffen. Nog een fijne tweede kerstdag gewenst!








dinsdag 24 december 2013

Speciaal voor de kerstdagen

Nog een keer zetten we onze favorieten voor de kerstdagen op een rij. Gewoon omdat het kan en we ondertussen groot fan zijn geworden van deze producten. Neem de raamsticker van het merk Flat Flowers, prachtig voor op elk raam! Maar ook de tassenset van het merk pt, is een aanrader. U kunt er een mini-kerstboom in kwijt, maar ook de kerstcadeaus krijgen er een mooi plek. Fijne kerstdagen!








zondag 22 december 2013

Musthaves van de maand december

December staat volledig in het teken van een gezellig interieur. Hierbij mogen de kaarsen, kussen en kandelaars uiteraard niet ontbreken. Ook de keuken staat in het middelpunt van de belangstelling. Net zoals de tafel. Die deze maand nog meer dan andere maanden gedekt is. 

Het belangrijkste in de maand december is dat u een feest mag maken van uw eigen huis. Niets is te gek en zijn glitters in andere maanden soms iets té, in de maand december kunt u niet genoeg glitter in huis halen. Daarom hebben wij de musthaves van de maand december geselecteerd.



Van boven naar beneden en van links naar rechts:

Hanglamp Fringe goud satijn, Zuiver, €70,99







zaterdag 21 december 2013

Trend: Country Bliss

Even geen drukte, harde geluiden en veel stress. Met deze trend Country Bliss komt u helemaal tot rust. Belangrijk bij deze trend zijn rustige kleuren als blauw, grijs en wit en materialen als stof en hout. Denk ook aan niet al te veel poespas, het leven is soms al hectisch genoeg.


Styling: Monique van der Reijden
Productie: Joyce de Haas, Menno Gijsbers van Wijk
Tekst: Perscentrum Wonen
Met dank aan: ETC Expo

Door de kiezen voor wit als ondertoon, oogt de ruimte direct fris. Bij deze trend daarom geen overdadige prints en opvallende kleuren, door uzelf in te houden behoudt uw interieur die aantrekkelijk frisheid. Om u een hand op weg te helpen, hebben wij enkele producten geselecteerd die perfect passen bij deze trend Country Bliss. Veel stylingplezier!









donderdag 19 december 2013

Musthaves voor in de keuken van Solis

We kunnen er niet meer omheen: de feestdagen. Om alles in goede banen te leiden, zijn onderstaande keukenapparaten een must. Niet alleen zijn ze handig in gebruik, ze maken het werken in de keuken ook stukken gemakkelijker. Meer keukenapparaten en andere producten van Solis bekijken? Ga naar de overzichtspagina met de gehele collectie van Solis








dinsdag 17 december 2013

Gratis bewaardoosje!

U mag uzelf natuurlijk zo vaak mogelijk verwennen. Maar vergeet u uw kat niet? Met deze kattenbak maakt u het niet alleen uzelf, maar ook de kat gemakkelijk. De kattenbak is gemakkelijk te verplaatsen én (vooral heel handig) is voorzien van een schuiflade waar u de kattenbakvulling in kunt doen. Nog een leuk detail: koopt u nu deze kattenbak, dan krijgt u er een gratis bewaardoosje bij. 


zondag 15 december 2013

Het mooiste van Zuiver

In de collectie van Zuiver vindt u altijd wat voor uw huis. Vele woonstijlen zijn vertegenwoordigd en geen kleur wordt geschuwd. Menig woonliefhebber kent vast de Ridge Rib stoelen en ook de Tripod vloerlamp mag inmiddels een klassieker genoemd worden. Toch blijft Zuiver telkens weer verrassen met nieuwe producten. Houd de collectie dus in de gaten wanneer u op de hoogte wil blijven!

Uiteraard zijn er van die producten die elk seizoen menig woontijdschrift vullen. Niet alleen omdat ze zo mooi zijn, maar omdat ze bij elk seizoen en elk interieur passen. Wij maakten een selectie van enkele van deze producten. Welk product is uw favoriet?











zaterdag 14 december 2013

Trend: Geometrische vormen

Alles wat maar geruit of voorzien is van lijnen mag van zolder worden gehaald. Want de trend is geometrisch. Het motto bij de trend geometrisch luidt: mix en match. Dus dat geruite kussen kan perfect gecombineerd worden met dat geruite vloerkleed. Gooit u er nog een streepje bij, dan is het geheel compleet!

Ook met kleur hoeft u niet zuinig aan te doen. Want u kunt het zo gek niet bedenken of de kleuren kunt u met elkaar combineren. Let wel op, combineer knaltinten met felle kleuren en pasteltinten met lichte kleuren. Om u een hand op weg te helpen, hebben wij hieronder alvast een selectie van producten gemaakt die goed binnen de trend passen. Veel stylingplezier!











donderdag 12 december 2013

Een gouden Kerst

I wish you a merry christmas, I wish you.... Ja, bij LiL.nl zijn we al in de kerststemming. Niet alleen luisteren we al volop naar alle kerstliedjes ook de kerstboom staat alweer bij velen in huis. Bovendien doen we graag de nodige kerstinspiratie op. Daarom hebben wij een overzicht van de kerstmusthaves voor deze Kerst samengesteld. Vrolijk, sfeervol en prachtig voor uw interieur! 









dinsdag 10 december 2013

Het beste van Present Time

Het merk Present Time is al jaren favoriet in de woonkamer. Geen wonder, want Present Time biedt een ruim assortiment aan van alles voor het huis. Waar u het merk waarschijnlijk ook van kent, is van de Expo. Present Time en Expo gingen hand-in-hand en waren de ultieme combinatie voor een leuk cadeau. Tegenwoordig is Present Time gegroeid en vindt u het merk al geruime tijd ook op LiL.nl. Reden voor een beetje aandacht. Daarom zetten wij onze favoriete producten van Present Time op een rij.

En wilt u de gehele collectie van Present Time bekijken? Breng dan een bezoek aan LiL.nl.








zondag 8 december 2013

Kersttrends 2013

Bent u er al klaar voor? De zolder mag uitgemest worden en alles wat maar glimt, glanst en schittert mag tevoorschijn komen. Het is misschien even een klus, maar het resultaat is altijd weer ontzettend gezellig. Voor dit jaar zijn er verschillende trends op het gebied van kleuren voor de Kerst. Het motto is hierbij vooral: kies voor uw smaak en ga los met decoratie! Niets is te gek, want met de feestdagen mag alles. 

Trend 1: Rustiek en landelijk



Van links naar rechts: decoratiebord, broodplank, karaf, kandelaarset

De karaffen van HK Living passen perfect binnen deze trend. Ze zijn verkrijgbaar in de meest uiteenlopende kleuren. Toch raden wij u aan te kiezen voor de kleuren bruin, blauw en koper. Hiermee blijft u prachtig binnen de trend. Qua materialen zijn zink en hout perfect.


Trend 2: Stoer en modern 



Van links naar rechts: wandhaak, kussen, klok, kruk


Bij deze trend kunt u volop gebruiken maken van dé trendkleur van 2013: blauw. In combinatie met de materialen beton en katoen zorgt u voor veel sfeer. Naast blauw mogen ook de grijstinten niet ontbreken. Wilt u het interieur iets meer kleur meegeven? Voeg dan oranje toe. 


Trend 3: Pastel



Van links naar rechts: vaas, kussen, serveerplank, sprei

Dol op romantiek en brocante? Dan past deze trend helemaal bij u. De kleuren bij deze trend zijn lichtroze, beige, mint en wit. Dit in combinatie met materialen als kant en wol zorgt voor een sfeervol geheel. 


Trend 4: Multi-color



Van links naar rechts: kussen, snijplanken, fotolijst, beeld

Bij deze trend mag u nog meer losgaan, dan bij de voorgaande. Alle kleuren van de regenboog en neon-tinten mogen niet ontbreken. Mix en match erop los. Hoe feller de kleuren, hoe mooier ze met elkaar gecombineerd worden. 

Hierboven vindt u slechts de woonaccessoires. Het is aan te raden om de kerstaccessoires in dezelfde stijl als de woonaccessoires te houden. Zo oogt uw interieur niet alleen gezelliger, maar ook netter en overzichtelijker. En mocht u nog tips hebben, opmerking zijn altijd welkom!

Met dank aan: Chrismaholic


  

zaterdag 7 december 2013

Van tot (t)huis - 5 favoriete producten

Van uw huis een thuis maken. Lastiger dan u denkt. Gelukkig zijn er vele woonblogs die u een hand op weg helpen. Zo ook de blog Van tot (t)huis. De blogster, meisjesmoeder in een woonboerderij, styliste en lezeres van alles wat los en vast zit, vertelt op haar blog over haar liefde voor het interieur. Uiteraard slaat ze de woonbeurzen niet over en komen ook de laatste kleuren, materialen en stylingtips aan bod. Een aanrader!

Speciaal voor u hebben wij de blogster van Van tot (t)huis gevraagd naar haar favorieten. Het resultaat is onderstaande top 5 met uitleg van Van tot (t)huis.



Gewoon stoer!

Ideaal ter decoratie en perfect als extra zitplek bij bezoek.

Een bankje aan de eettafel oogt zoveel rustiger dan losse stoelen. Bovendien kan de eetbank bij bezoek zo aangeschoven worden.

Ik lees alles wat los en vast zit. Vooral Nederlandse schrijvers zijn bij mij favoriet. 

Wonend in een oude woonboerderij kun je nooit genoeg plaids hebben voor koude winteravonden.


vrijdag 6 december 2013

De beste speelgoedopbergers

Sinterklaas is het land uit, maar de stapels cadeaus blijven liggen. Voor de kinderen natuurlijk een groot feest. Toch wilt ook u het huis vast graag netjes houden. Daarom hebben we de leukste opbergers voor de kinderkamer op een rij gezet. 
Speelgoedopbergers

Door zijn gedipte onderkant zijn deze opbergmanden niet alleen handig, maar ook mooi om te zien. Ideaal voor knuffels, legoblokjes en barbiepoppen.

Om deze vrolijke opbergboxen kunt u niet heen. Geschikt voor elke meisjeskamer, maar u kunt ze ook prima in de woonkamer zetten.

Met deze opbergkist kunt u alle kanten op. Letterlijk en figuurlijk, want met de praktische wielen kan de kist de hele kinderkamer door verreden worden. 

Met zijn landelijke uitstraling is deze opbergkist niet alleen een aanwinst voor de kinderkamer, maar kunt u de kist door het hele huis een mooie plek geven.

Deze opbergkist is een must voor de kinderkamer. Niet alleen krijgt al het speelgoed er een plek ook kunnen de kinderen er hele middagen op zitten.

Dit hippe exemplaar is prachtig om in het zicht te zetten. Erg stoer en kan door de hele kinderkamer getild worden door de handige handvatten.

woensdag 4 december 2013

Opbergen doet u zo!


Nu we vaker binnen dan buiten zitten, kan het al snel een rommeltje worden. Slingerend papierwerk, stapels tijdschriften en spullen overal. Het is daarom aan te raden om alles wat u niet in het zicht wil hebben op te bergen in een kast. Bij voorkeur in een stijlvol exemplaar, zodat uw interieur er niet alleen opgeruimd maar ook prachtig uitziet.







dinsdag 3 december 2013

Het beste van Holland: Dutchdeluxes

Het merk Dutchdeluxes gaat voor niet zomaar producten, maar voor het Wow!-effect. Dat betekent prachtige materialen en mooi afgewerkte designs. Dutchdeluxes creëert smaakmakers voor het interieur, waar menig interieurliefhebber van opkijkt. 

De serveerplanken van het merk zijn ware aanraders. Behalve dat ze fijn zijn in gebruik, zijn ze voorzien van een fris kleurtje. Ook de schoolbanken mogen er zijn. Ze nemen u en uw kinderen mee naar vroeger en zorgen voor een prachtige toevoeging aan het interieur.

Wilt u de gehele collectie bekijken? Ga dan naar de overzichtspagina van Dutchdeluxes. Voor nu alvast een impressie van de producten. 




maandag 2 december 2013

Korting bij HK Living!

Omdat de feestdagen er bijna aankomen, vieren we feest! Dit doen we niet alleen, maar samen met HK Living. Vanaf vandaag t/m 15 december 2013 shopt u onderstaande producten met aantrekkelijke kortingen. 

De hanglampen Warehouse grijs en zwart zijn ware toppers voor boven de eettafel. Met hun industriële look geven ze uw interieur een stoere uitstraling. Het kussen met Nr. 62 is een eye-catcher voor op de bank en staat ook erg mooi op een stoel en het bed. Het koperen karaf is helemaal van nu. Feestelijker kan niet! Zet grote bloemen in het karaf of combineer dit karaf met vazen, kandelaars en waxinelichten. Laat de feestdagen maar beginnen!